Tjenester

Vi utfører alt innen vårt fag!

Stavanger Bilvask startet i 2004 av Nawaz og Josuf og siden det ha vi vasket og polert både biler og båter for kunder i hele Rogaland. Vi utfører alt innen vårt fag, og har flittige og flinke ansatte som sørger for et topp resultat. Vi har hatt høy service og kvalitet i fokus siden oppstart, og det gjør at vi har en stor kundegruppe i dag.

Bilvask

En skikkelig bilvask er viktig etter en lang og mørk vinter med salt, slaps og snø, men det er like viktig etter en lang sommerferie! Å vaske bilen krever faktisk mer ettertanke enn man skulle tro. En riktig utført bilvask kan utsette angrep fra rust og andre lakkskader.

Ingen timebestilling

Våre ansatte er effektive og profesjonelle og sørger for at du som kunde skal slippe å vente for lenge. Vi har kapasitet til flere biler i våre lokaler samtidig, og har derfor ingen timebestilling! Slå deg ned på vårt venterom med en god kopp kaffe mens vi vasker bilen din.

fornøyd kunde

Våre kunder kommer stort sett fra Stavanger og omegn, men vi har også faste, tilbakevendende kunder fra Egersund og Jæren. Vi rengjør alle slags biler, fra de minste el-biler til store suv’er og varebiler. Vi er kjent for å behandle bilene svært pent, og vi hører ofte at våre kunder velger oss på bakgrunn av dette.

bedriftsavtale

Er du bedrift og ønsker avtale med oss? Ta gjerne kontakt. (link til kontaktskjema) Vi har i dag samarbeidsavtale med 30-40 bedrifter hvor vi fakturerer en gang pr måned.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss så ordner vi båtpussen for deg.

Båtvask

Stavanger Bilvask AS tilbyr vi mer enn bare trygg og grundig vask av bilen. Vi tilbyr blant annet også vasking, polering, boning og bunnsmøring av båten din. En grundig vask av båten trenger ikke å være et ork. Du kan levere båten din til oss, men vi kan stille opp der båten din står plassert. Enklere blir det ikke.